• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
11:10
Karaman'da Ulaşımda Çağ Atlatan Başkan Savaş Kalaycı'ya, Ergün Örs'ten Teşekkür!
09:36
Sakın hafife almayın: Sinsi tehlike menisküs kök yırtıkları
09:36
Rusya resmen duyurdu! Tüm dünya bu gelişmeyi konuşacak, şimdiki hedefleri bambaşka
09:30
Kavga ettikleri kişileri araçla ezip öldürdüler!
09:30
Hatay'da camideki skandal görüntü şehri ayağa kaldırdı! Çift gözaltına alındı
09:30
Kayıp olarak aranan kadın ahırda ölü bulundu, damadı gözaltına alındı
09:30
İstanbul'da 1,4 milyar liralık kara para trafiği!
09:23
ALTINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Günel: "Kuşadası'nda söz verdiklerimizin üç katını yaptık"
Genel
Yayınlanma: 23 Aralık 2023 - 09:15
Güncelleme: 23 Aralık 2023 - 09:20

Başkan Günel: "Kuşadası'nda söz verdiklerimizin üç katını yaptık"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek kentte ulaşım sektöründe hizmet veren esnafla bir araya geldi. Toplantıda şoför esnafına bugüne kadar Kuşadası'nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Günel, "Görevde olduğumuz 4 buçuk yılda söz verdiklerimizin 3 katını yaptık. Bir sonraki dönemimizde de kentimizde vizyon projeleri hayata geçireceğiz"

Genel
23 Aralık 2023 - 09:15
Güncelleme: 23 Aralık 2023 - 09:20
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Günel: "Kuşadası'nda söz verdiklerimizin üç katını yaptık"
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek kentte ulaşım sektöründe hizmet veren esnafla bir araya geldi. Toplantıda şoför esnafına bugüne kadar Kuşadası'nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Günel, "Görevde olduğumuz 4 buçuk yılda söz verdiklerimizin 3 katını yaptık. Bir sonraki dönemimizde de kentimizde vizyon projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Kuşadası'nda göreve geldiği günden bu yana kentin değişimi ve gelişimi için çalışan Belediye Başkanı Ömer Günel, mümkün olan her fırsatta esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Günel, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten, minibüsçü esnafı ve taksi duraklarının temsilcileriyle buluştu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda tek tek söz alan esnaf ve temsilciler, Başkan Ömer Günel'e talep ve önerilerini iletti. Başkan Ömer Günel ise esnaf ve temsilcilerle yapımına başlanan 'Kent Meydanı' projesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan sahil bandı düzenlemesi ve yeni yapılacak olan otogarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

"Bizlerle çok yakından ilgileniyor"

Toplantıda konuşan Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten, Başkan Ömer Günel'in kendileriyle her zaman çok yakından ilgilendiğini söyledi. Başkan Ömer Günel'in göreve gelmesinin ardından Kuşadası'nda büyük bir değişimin yaşandığını belirten Hüsnü Öten, "Kuşadası Türkiye'nin en önemli turizm kentlerinden birisi. Başkanımızın gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde Kuşadası'na artık daha çok yerli ve yabancı turist geliyor. Bu sezon hem taksici hem de minibüsçü esnafımız çok iyi iş yaptı. Deyim yerindeyse turistlere araba yetiştiremedik" dedi.

"Kruvaziyer turizminde rekor kırdık"

Toplantıda Kuşadası'nın çok bereketli bir turizm sezonu yaşadığına dikkat çeken Başkan Günel ise, "Kentimize Kasım ayı verilerine göre şu ana kadar 523 kruvaziyer gemisiyle, 774 bin 884 turist geldi. Bu anlamda Kuşadası 2023 yılında kruvaziyer turizminde rekor kırdı. Buradan 2024 yılının çok daha iyi geçeceğini müjdelemek isterim. Yakaladığımız bu yükselişte Kuşadası Belediyesi olarak bizim uluslararası kruvaziyer acenteleriyle kurduğumuz iyi ilişkiler çok önemli bir rol oynuyor. Tabi burada sizlere de çok önemli görevler düşüyor. Turistlere güler yüzlü davranmanız ve araçlarınızı her zaman temiz tutmanız çok önemli" diye konuştu.

"Tüm mahallelerimize yatırım yaptık"

Minibüsçü esnafı ve taksi duraklarının temsilcilerine Kuşadası'nda gerçekleştirdikleri alt ve üstyapı yatırımları hakkında da bilgi veren Başkan Ömer Günel, "Kentimizde bulunan 23 mahallenin hepsinde alt ve üstyapı yatırımları gerçekleştirdik. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile büyük bir uyum içerisinde çalışarak Davutlar Mahallemizin kanalizasyon sorununu çözdük. 2024 yılında Güzelçamlı ve Kuştur bölgesinin de bu sorunu ortadan kalkacak. Görevde olduğumuz süre boyunca Kuşadası'nın 30 yılda birikmiş olan sorunlarını çözüme kavuşturduk. 4 buçuk yılda söz verdiklerimizin 3 katını yaptık. Bir sonraki dönemimizde ise kentimizde vizyon projeler hayata geçireceğiz. Ayrıca taksi duraklarımızın modern ve estetik olması için başlattığımız yenileme çalışmaları sürecek" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AYNI OYUNUN BAĞIMLISI ÇIKTILAR VE BU OYUNU 5 YAŞINDA ÇOCUKLAR OYNUYOR!!
AYNI OYUNUN BAĞIMLISI ÇIKTILAR VE BU OYUNU 5 YAŞINDA ÇOCUKLAR OYNUYOR!!
Fiyatlar 35 TL Sınırına Dayanacak
Fiyatlar 35 TL Sınırına Dayanacak
Yüksek faturaya karşı yapmanız gereken ayarlar
Yüksek faturaya karşı yapmanız gereken ayarlar
Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda: Rakipler ve fikstür belli oldu
Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda: Rakipler ve fikstür belli oldu
Son Haberler
Karaman'da Ulaşımda Çağ Atlatan Başkan Savaş Kalaycı'ya, Ergün Örs'ten Teşekkür!
Karaman'da Ulaşımda Çağ Atlatan Başkan Savaş Kalaycı'ya, Ergün...
Sakın hafife almayın: Sinsi tehlike menisküs kök yırtıkları
Sakın hafife almayın: Sinsi tehlike menisküs kök yırtıkları
Rusya resmen duyurdu! Tüm dünya bu gelişmeyi konuşacak, şimdiki hedefleri bambaşka
Rusya resmen duyurdu! Tüm dünya bu gelişmeyi konuşacak, şimdiki hedefleri...
Kavga ettikleri kişileri araçla ezip öldürdüler!
Kavga ettikleri kişileri araçla ezip öldürdüler!
Hatay'da camideki skandal görüntü şehri ayağa kaldırdı! Çift gözaltına alındı
Hatay'da camideki skandal görüntü şehri ayağa kaldırdı! Çift gözaltına...
Gürsu Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor
Gürsu Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman