• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
10:34
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Beyoğlu Belediyesi'nde seçimlerden sonra ilk meclis toplantısı yapıldı
Politika
Yayınlanma: 13 Nisan 2024 - 14:08
Güncelleme: 13 Nisan 2024 - 14:20

Beyoğlu Belediyesi'nde seçimlerden sonra ilk meclis toplantısı yapıldı

Beyoğlu Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, "Yeni dönemin Beyoğlu'muza, Beyoğlu halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz birer parti temsilcisi olarak buraya geldik. Ancak burada partilerimizi değil siyasi görüşlerimizi değil seçmenlerimizi temsil ettiğimizin bilinciyle oturacağız. Hep beraber yerel sorunları tartışan,

Politika
13 Nisan 2024 - 14:08
Güncelleme: 13 Nisan 2024 - 14:20
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beyoğlu Belediyesi'nde seçimlerden sonra ilk meclis toplantısı yapıldı
Beyoğlu Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, "Yeni dönemin Beyoğlu'muza, Beyoğlu halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz birer parti temsilcisi olarak buraya geldik. Ancak burada partilerimizi değil siyasi görüşlerimizi değil seçmenlerimizi temsil ettiğimizin bilinciyle oturacağız. Hep beraber yerel sorunları tartışan, yerel sorunlara dair çözümler üreten bir meclis olacağımızı diliyorum" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı, Belediye Başkanı İnan Güney başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda Başkan İnan Güney konuşma yaptı. Toplantı da ilk olarak encümen ve çeşitli komisyonlara üye seçimi yapıldı. Yapılan oylamalarla meclis üyeleri ilgili görevlere seçilirken Encümen olarak Sefer Karaahmetoğlu, Ezgi Akgül ve Erdoğan Horlu belirlendi. Ayrıca 1. Başkan Vekili Ali Rıza Yakupoğlu olurken, 2. Başkan Vekili Işık Öğütçü olarak seçildi. Katip üyeleri ise Ezgi Akgün ve Emre Bozkuş seçilirken, İcla Toprak ile Batuhan Şişman yedek olarak oylandı.

"Yerel sorunları tartışan, yerel sorunlara dair çözümler üreten bir meclis olacağız"

Beyoğlu Belediyesi'nin ilk meclis toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, "Öncelikle bölgemizde yaşanan askeri gerilimlerin sona ermesini, savaşların sona ermesini, Filistin'de iki devleti çözüm için diplomatik yöntemlerin devreye girmesini diliyorum. Allah başta yaşadığımız coğrafya olmak üzere tüm insanlığı savaşlardan korusun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yurtta barış, dünyada barış ilkesinden ayırmasın diyorum. Yeni dönemin Beyoğlu'muza, Beyoğlu halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz birer parti temsilcisi olarak buraya geldik. Ancak burada partilerimizi değil siyasi görüşlerimizi değil seçmenlerimizi temsil ettiğimizin bilinciyle oturacağız. Hep beraber yerel sorunları tartışan, yerel sorunlara dair çözümler üreten bir meclis olacağımızı diliyorum. Meclisimize bir kişinin bile hangi partiden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun, haksız kazançla, kul hakkıyla, haram lokmayla anılmayacağını biliyorum. Aynı şekilde belediye personelimizin de bu kırmızı çizgimize riayet edeceğine biliyorum değerli dostlarım. Beyoğlu halkı şeffaf yönetim bekliyor. Beyoğlu halkı adaletli yönetim bekliyor. Beyoğlu halkı, dürüst yönetim bekliyor. İnşallah Beyoğlu Belediye Meclisi ve Beyoğlu yönetimi olarak bunlara harfiyen riayet edeceğiz" dedi.

"Biz kentsel dönüşüm noktasında da belediye meclisimize el birliğiyle hareket edeceğimize inanıyoruz"

Kentsel dönüşüm noktasında belediye meclisi ile el birliğiyle hareket edeceklerini söyleyen Güney, "Beyoğlu'nun çokça sorunu var. Bu sorunları çözeceğimiz bu sorunları tartışacağımız bir meclis dönemi yaşayalım diyorum. Burada Beyoğlu'nun yereline dair, dönem dönem tartışmalar yaşayabiliriz. Görüş ayrılıkları ortaya çıkabilir, ancak ben şuna inanıyorum ki hepimizin derdi daha güzel bir Beyoğlu. Daha güzel bir çözüm önerisi olacak. Bu nedenle de ben tekrar yerel sorun, yerel çözüm, yerel gündem vurgusunun altını çizmek istiyorum. Ortak akıl ve karşılıklı anlayışla Beyoğlu'nun tüm sorunlarını hep birlikte çözebileceğimize inanıyorum. Yine Beyoğlu seçim sonuçları hepimize bir şey işaret etti. Beyoğlu halkı 'bizi farklılıklarımızla kabul edin' dedi. Beyoğlu halkı 'bizi kutuplaştırmayın' dedi. Beyoğlu halkı 'bizim yerel sorunlarımıza odaklarız, çözüm bekleyen, sorunlarımıza odaklanın. Bunlara dair çözüm önerilerinize gelin' dedi. Biz sandıktan bu mesajı çok net bir şekilde aldık. Ve bu mesajı Beyoğlu halkının sandıkta verdiği mesajı başucu kitabımız yaptık ve 5 yıl boyunca rehberimiz olacağını belirtmek istiyorum. Bir başka önemli konu da yine Beyoğlu halkının yıllardır beklediği kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşüm noktasında da belediye meclisimize el birliğiyle hareket edeceğimize inanıyoruz ve Bakanlığımızla, Büyükşehir Belediyemizle, KİPTAŞ ile ve Beyoğlu Belediyemizle, Okmeydanı halkının yerinde dönüşümünü önceleyecek planlarla, projelerle Okmeydanı halkının karşısına bir an önce çıkacağımızı biliyorum" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Erdoğan araya girmiş! NATO Zirvesi'nde gerilim son anda engellenmiş
Erdoğan araya girmiş! NATO Zirvesi'nde gerilim son anda engellenmiş
Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı kim? Vahap Seçer iddiası
Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı kim? Vahap Seçer iddiası
Bahçeli'den CHP Liderlerine Sert Mesaj:
Bahçeli'den CHP Liderlerine Sert Mesaj: "Bu Yol Doğru Yol Değil"
İYİ Parti Ermenek'de Yeni Dönem: İlçe Başkanlığına Ahmet Bancar Atandı
İYİ Parti Ermenek'de Yeni Dönem: İlçe Başkanlığına Ahmet Bancar Atandı
Son Haberler
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Karaman'da Gündem Olan Branda:
Karaman'da Gündem Olan Branda: "Bu Köye Hiçbir Siyasetçi Giremez"
Karaman'da Öztoprak Mücevherat Yeni Konsept Mağazasını Yoğun Katılımla Hizmete Açtı
Karaman'da Öztoprak Mücevherat Yeni Konsept Mağazasını Yoğun Katılımla...
Karaman'ın Sevilen İsmi
Karaman'ın Sevilen İsmi "Küçük Çarli" Lakaplı Kamil Asma Hayatını...
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan'dan Adalet Bakanı Akın Gürlek'e Teşekkür
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan'dan Adalet Bakanı Akın Gürlek'e...
Zonguldak'ta semt pazarı boş kaldı
Zonguldak'ta semt pazarı boş kaldı

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman