• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
14:27
Evcen'den Genel Merkez Eleştirisi: "AKP Siyasetçilerini Ağırlayanlara Teslim Olmayacağız"
07:52
Covid Aşılarında Yeni Sonuç
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Corpus Sigorta acenteleriyle bir araya geldi
Ekonomi
Yayınlanma: 26 Eylül 2023 - 15:49
Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 16:10

Corpus Sigorta acenteleriyle bir araya geldi

Risk mühendisliğinde sektörün güçlü aktörlerinden Corpus Sigorta, 2023 yılı hedefleri arasındaki acente kanalında penetrasyonu artırma çalışmaları için İstanbul Hilton Bosphorus'da acenteleriyle bir araya geldi.

Ekonomi
26 Eylül 2023 - 15:49
Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 16:10
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Corpus Sigorta acenteleriyle bir araya geldi
Risk mühendisliğinde sektörün güçlü aktörlerinden Corpus Sigorta, 2023 yılı hedefleri arasındaki acente kanalında penetrasyonu artırma çalışmaları için İstanbul Hilton Bosphorus'da acenteleriyle bir araya geldi.

Yeni ve eski İstanbul acentelerinden oluşan bir grup sigorta acentesi, Corpus Sigorta'nın hedeflerini ve sektöre dair değerlendirmelerini Genel Müdür Murat Şişli başta olmak üzere Corpus Sigorta yöneticilerinden dinledi.

Keyifli bir mekanda acentelerle sohbet etme fırsatı elde ettiklerini söyleyen Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, "Sektörün en önemli satış kanallarından biri olan acente dostlarımız ile hem sektörün güncel sorunlarını konuşmak hem de pazardaki fırsatları birlikte nasıl değerlendireceğimize ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere, kahvaltıda bir araya geldik. Yılın henüz başında ülke olarak yaşadığımız deprem felaketinin ardından, yurt içinde ve yurt dışında şekillenen piyasa koşulları hakkında acente meslektaşlarımızı bilgilendirdik, oluşan mevcut koşullarda onların ihtiyaçlarını dinledik. İlerleyen zamanlarda artan sıklıkta, Türkiye'nin her yerinde faaliyet gösteren acentelerimiz ile bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Corpus Sigorta olarak tüm satış kanalları ile olan iş birliğini üst seviyelere çıkarma çabalarının artarak devam ettiğini belirten Corpus Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Haldun Çelik ise şunları ifade etti:

"Sektörün en önemli atardamarlarından biri olarak tanımladığımız acentelerimizin güncel ihtiyaçlarını bire bir onlardan dinlemek ve Corpus Sigorta olarak bu ihtiyaçların karşılanması adına alacağımız aksiyonları tespit etmek amacıyla acente dostlarımız ile İstanbul'da bir araya geldik. Onların ihtiyaçlarını dinlerken yurt içi ve yurt dışı piyasalarda sektöre ilişkin, tespit ve öngörülerimizi acentelerimize aktarma fırsatı bulduk. Önümüzdeki süreçte, broker kanalında yakaladığımız başarı ve penetrasyonu, acente kanalında da gerçekleştirmek üzere var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken, acentelerimizin ihtiyaçlarını, şirketimizin gelişim alanlarını kesintisiz şekilde acentelerimizden dinlemeye her platformda devam edeceğiz."

Çelik, ekonomik koşulların gün geçtikte zorlaştığına dikkati çekerek, "Maher Holding bünyesinde yer alan grup şirketlerimizin faaliyetleri hakkında kısa bilgilendirmeler yaparken holding bünyesinde yer alan şirketlerin, acentelerimizin gelirine nasıl katkı yapabileceğine ilişkin iş modellerimiz üzerinde de görüş alışverişinde bulunduk. Kurguladığımız modeller ile acentelerimizin gelirlerinde ciddi artış sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Faizler Sabit Kaldı, Altın Çakıldı!
Faizler Sabit Kaldı, Altın Çakıldı!
Asgari Ücrete Yüzde 50 Zam İddiası: Uzman İsim Tarih Verdi
Asgari Ücrete Yüzde 50 Zam İddiası: Uzman İsim Tarih Verdi
TÜİK Mayıs enflasyonunu açıkladı
TÜİK Mayıs enflasyonunu açıkladı
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan Tepki Gösterdi:
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan Tepki Gösterdi: "Böyle Tarım Politikası Olmaz"
Son Haberler
Evcen'den Genel Merkez Eleştirisi:
Evcen'den Genel Merkez Eleştirisi: "AKP Siyasetçilerini Ağırlayanlara...
Covid Aşılarında Yeni Sonuç
Covid Aşılarında Yeni Sonuç
İzmir'de Tarihi Kırılma! Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP'den Ayrıldı
İzmir'de Tarihi Kırılma! Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay...
KARAMAN'A RAHMET GELİYOR: KUVVETLİ SAĞANAK İÇİN TEDBİRLİ OLUN
KARAMAN'A RAHMET GELİYOR: KUVVETLİ SAĞANAK İÇİN TEDBİRLİ OLUN
Vali Çiçek'ten Doğaya Destek: 400 Keklik Doğal Yaşamla Buluştu
Vali Çiçek'ten Doğaya Destek: 400 Keklik Doğal Yaşamla Buluştu
Akdeniz'de park, bahçe ve yeşil alanlar yenileniyor
Akdeniz'de park, bahçe ve yeşil alanlar yenileniyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman