2002 yılından beri girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti son yerel seçimlerde daha önce görmediği bir mağlubiyet yaşadı. Birinciliği CHP'ye kaptıran AK Parti'de 'değişim' tartışmaları başladı. Kulislere göre, yerel seçimlerden sonra başlayan kongre süreci 23 Şubat'ta yepyeni bir boyut kazanacak.
Gündem
Yayınlanma: 12 Ocak 2025 - 17:47
Güncelleme: 12 Ocak 2025 - 17:52
Cumhurbaşkanı Erdoğan düğmeye bastı: Eski AK Partililere bile soruyor! Vitrinde değişim beklentisi için gözler bu tarihte
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sıralar gerek eski partililere gerek AK Parti MKYK'sına danışarak yoğun bir mesai harcıyor. Yerel seçimlerde alınan sonuç partide 'değişim' tartışmalarının fitilini ateşlemişti. Tartışmaları sona erdirmeyi hedefleyen adım için geri sayım başladı. Hem kadro hem de parti politikalarına değişim için düğmeye basıldı, gözler 23 Şubat'a çevrildi.
Gündem
12 Ocak 2025 - 17:47
Güncelleme: 12 Ocak 2025 - 17:52