• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
10:34
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Fuarda en çok ilgiyi Amperino gördü
Ekonomi
Yayınlanma: 20 Kasım 2023 - 13:33
Güncelleme: 20 Kasım 2023 - 13:40

Fuarda en çok ilgiyi Amperino gördü

Bursa'da 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Go Green Türkiye Fuarı'nda en çok ilgiyi yerli otomobil Amperino gördü.

Ekonomi
20 Kasım 2023 - 13:33
Güncelleme: 20 Kasım 2023 - 13:40
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fuarda en çok ilgiyi Amperino gördü
Bursa'da 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Go Green Türkiye Fuarı'nda en çok ilgiyi yerli otomobil Amperino gördü.

Bursa'da 6 yatırımcının girişimiyle ortaya çıkan 100'de 100'e yakın yerli Amperino, öğrencisinden milletvekiline, vatandaşından yatırımcısına kadar herkesin ilgi odağı oldu. TBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyon Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş aracı yakından inceledi. Direksiyon başına geçen Varank, alkışlar eşliğinde fuar içinde Amperino ile tur attı. Yerli otomobile hayran kalan emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursa'da 6 girişimci firmanın Amperino markasıyla ürettiği L-7 serisi 'City Car' segmenti araç fuara gelen herkesin dikkatini çekti. Fuarda sergilenen aracın prototipini ilk günden çok sayıda meraklısı inceleme fırsatı buldu. Amperino Ceo'su Haluk Özbek, "Elektrikli araçlar ve ekipmanları fuarını başarıyla tamamladık. Türkiye'nin mühendislerine ve gençlerine güvenmenin haklı gururunu yaşadık. Beklediğimizin üzerinde fuarda takdir topladık. Özellikle City Car konseptindeki aracımız, ölçüleri ve görseli, işin profesyonellerinden tam not aldı. Bizler önümüzdeki sürecin bundan sonra zor olduğunu biliyoruz. Aracımızın mükemmel olduğunu iddia etmiyoruz. Değerli bir başlangıç yaptığını belirtiyoruz" dedi.

Yaklaşık 40 aya yakın çalışmanın sonucunda bu noktaya geldiklerini belirten Özbek, "Milletvekilleri, valimiz, tüketiciler ve öğrencilerin ziyaretleri bizleri çok gururlandırdı. Girişimci ortaklarımı, çalışma arkadaşlarımızı ve mühendislik ekibini tebrik ediyorum. Aracımızın mükemmeliyet süreci yeni başlıyor. 2025 yılından itibaren seri üretime geçeceğimizi düşünüyorum. Gençleri, toplumun böyle bir araca kolayca ulaşması için fiyat konusunda elimizden geleni yapacağız. Aracın yüzde 100'e yakın yerli olması gurur verici oldu" diye konuştu.

Yeni yatırımcı ortaklarla küresel ölçekte üretim ve pazarlama için imkanları zorlayacaklarını belirten Özbek, "Türkiye, böyle yeşil enerji tüketen L-7 konseptine ihtiyacı vardı. Sermayelerimizin önemli bir kısmını bunun gelişmesi için çalışıyoruz. 6 ortağın çoğu mühendis kökenlidir. Sermayemizin bir kısmını yüksek teknolojili ürünlerine yatırmamızın Türkiye'ye karşı bir sorumluluk olduğunu biliyoruz. Türkiye'nin elektrikli araçlar ve batarya merkezi olması konusunda destekleme ardına bu çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Türkiye'nin yeni 100 yılına hep birlikte destek olacağız" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Motorine zam: Akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi
Motorine zam: Akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi
Faizler Sabit Kaldı, Altın Çakıldı!
Faizler Sabit Kaldı, Altın Çakıldı!
Asgari Ücrete Yüzde 50 Zam İddiası: Uzman İsim Tarih Verdi
Asgari Ücrete Yüzde 50 Zam İddiası: Uzman İsim Tarih Verdi
TÜİK Mayıs enflasyonunu açıkladı
TÜİK Mayıs enflasyonunu açıkladı
Son Haberler
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Karaman Emniyeti'nden Suça Geçit Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı
Karaman'da Gündem Olan Branda:
Karaman'da Gündem Olan Branda: "Bu Köye Hiçbir Siyasetçi Giremez"
Karaman'da Öztoprak Mücevherat Yeni Konsept Mağazasını Yoğun Katılımla Hizmete Açtı
Karaman'da Öztoprak Mücevherat Yeni Konsept Mağazasını Yoğun Katılımla...
Karaman'ın Sevilen İsmi
Karaman'ın Sevilen İsmi "Küçük Çarli" Lakaplı Kamil Asma Hayatını...
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan'dan Adalet Bakanı Akın Gürlek'e Teşekkür
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan'dan Adalet Bakanı Akın Gürlek'e...
Manavat'ın Sultanları'ndan 4. galibiyet
Manavat'ın Sultanları'ndan 4. galibiyet

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman