• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
00:30
Karaman'da Bir Kişi Araç İçerisinde Ölü Bulundu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Gözünün önünde annesi öldürülmüştü! Korkunç anları böyle anlattı: "Silahı bırakması için yalvardım"
Asayiş
Yayınlanma: 15 Temmuz 2023 - 18:10

Gözünün önünde annesi öldürülmüştü! Korkunç anları böyle anlattı: "Silahı bırakması için yalvardım"

Annesi gözlerinin önünde öldürülen 18 yaşındaki Y.M. o anları anlattı. Mahkemedeki duruşmada tanık olarak konuşan Y.M. Annemle evimizin önüne geldiğimizde İzzet ile tartıştık. Elinde silah vardı. Annemi korumak için önüne geçtim. Silahı bırakması için yalvardım. O anı hiç unutmayacağım dedi.

Asayiş
15 Temmuz 2023 - 18:10
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gözünün önünde annesi öldürülmüştü! Korkunç anları böyle anlattı:
Bursa'daki korkunç olay, ocak ayında Sırameşeler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eğlence merkezinde solist olarak çalışan Nurcan İnan, ziyaretine gelen kızı Y.M. ile saat 01.30 sıralarında evine gitmek için mekandan ayrıldı. İnan, mekanın önünde kendisini bekleyen ve sevgilisi olduğu öne sürülen İzzet Akdeniz ile tartıştıktan sonra taksiyle Çatal Sokak'taki evine gitti. Araçtan inen İnan burada da otomobiliyle kendilerinden önce gelen Akdeniz ile karşılaştı.

SİLAHINI ÇIKARDI BAŞINA ATEŞ ETTİ

Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Akdeniz, Nurcan İnan'ın başına ateş etti.

 

O ANLAR KAMERADA

O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde Nurcan İnan'ın yerde yattığı, kızının da başında durduğu görüldü.

AĞLAYARAK ANNESİNİN BAŞINDA BEKLEDİ

Olay yerinden yürüyerek uzaklaşan ve "Nurcan, öldüreceğim seni" diyen şüpheli, sokağın başında park halindeki, beyaz otomobille kaçtı. Y.M., ağlayarak annesinin başında beklerken, silah seslerini duyanların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı İnan, ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

 

'KORKUTMAK İÇİN YERE ATEŞ ETTİM'

Kaçan şüpheli İzzet Akdeniz, polis tarafından Yıldırım ilçesinde yakalanıp gözaltına alındı. Verdiği ifadede, "Onunla 8 aydır ilişkimiz vardı. Kıskançlık yüzünden cinayeti işledim" diyen Akdeniz, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Hakkında, Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açılan İzzet Akdeniz'in yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanığın Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldığı duruşmada, tarafların avukatları ile Y.M. hazır bulundu. Duruşmada savunmasını yapan İzzet Akdeniz, sevgilisi olduğunu söylediği Nurcan İnan ile aynı evde yaşadıklarını belirterek, "O gün Nurcan bana, akşam iş yemeği olduğunu söyleyip, 'Beni gece al' dedi. Gece, çalıştığı mekana gittiğimde, Nurcan ve kızı Y.M. bir erkekle birlikte alkol alıp eğleniyorlardı. Onları beklerken, yanıma gelen garson dışarı çıkmamı istedi. Ben de ayrıldım. Bir süre sonra iş yerinden çıkan Nurcan ve Y.M., taksiyle eve gideceklerini söylediler. Öyle de yaptılar. Nurcan, çok alkol almıştı. Onun için çok endişelendim. Ben de otomobilimle kendilerini takip ettim. Evlerinin önünde tartışınca Nurcan ve Y.M. bana hakaretler yağdırdı. Tabancamı çıkarıp onları korkutmak için yere ateş ettim. Ardından, Nurcan'a sarılarak onu sakinleştirmeye çalıştım. Nasıl oldu bilmiyorum bir anda patlayan silahımla onu istemeyerek vurmuştum. Y.M., 'Annemi vurdun' diyerek bana bağırınca olayın farkına vardım. Ardından arabaya binerek uzaklaştım. 5 dakika sonra yeniden Nurcan'ın yanına döndüm ve ona 'Seni çok seviyorum ölme' diyerek yalvardım. Sonra da polise teslim oldum" dedi.

 

'ANNEMİ ÖLDÜRDÜĞÜ O ANI HİÇ UNUTMAYACAĞIM'

Duruşmada ifade veren Y. M., olayın etkisinden kurtulamadığını söyleyerek, "Olay günü annem beni telefonla arayıp, 'Kızım bu akşam iş yemeğimiz var. Gel birlikte oluruz' dedi. Onu kıramadım. İş yerine gittik. Birlikte yemek yiyip eğlendik. Çıkışta bizi rahatsız etmeye başlayan İzzet Akdeniz ile karşılaştık. Bizi, otomobiliyle evine bırakmak istedi. Kabul etmeyip taksiye bindik. Bu sırada telefonla aradığı anneme hakaret etti. Evin önüne geldiğimizde bizi burada elindeki tabancayla bekliyordu. Yaşanacakları anladığım için annemin önüne geçip, silahı bırakması için kendisine yalvardım. Buna rağmen, 'Şakam yok' diye bağırıp yere ateş etti. Ardından annemin kafasına sıkıp öldürdü. O anı hiç unutmadım, unutmayacağım da. Olayın etkisindeyim" diye konuştu.

İstanbul'da dehşet anları! Mahallede mermiler havada uçuştu

Y.M., annesinin, bir süre birlikte yaşadıktan sonra ayrıldıkları İzzet Akdeniz'in, durumu kabul edemeyerek takıntı haline getirip, kendilerini sürekli rahatsız ettiğini de sözlerine ekledi. Mahkeme heyeti, eksik evrakın beklenmesi, tanıkların zorla duruşmaya getirilmesi için yargılamayı ertelerken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Mynet.com

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman'da Bir Kişi Araç İçerisinde Ölü Bulundu
Karaman'da Bir Kişi Araç İçerisinde Ölü Bulundu
Bir Ailenin Tarifsiz Acısı: Kazada Ölen 4, 5 ve 12 Yaşındaki Çocukların Kimlikleri Belli Oldu
Bir Ailenin Tarifsiz Acısı: Kazada Ölen 4, 5 ve 12 Yaşındaki Çocukların Kimlikleri Belli Oldu
Karaman'da Yürekleri Dağlayan Kaza: Aynı Aileden 3 Çocuk Hayatını Kaybetti
Karaman'da Yürekleri Dağlayan Kaza: Aynı Aileden 3 Çocuk Hayatını Kaybetti
Karaman'da Şafak Operasyonu: Tefecilik Soruşturmasında 14 Gözaltı
Karaman'da Şafak Operasyonu: Tefecilik Soruşturmasında 14 Gözaltı
Son Haberler
Karaman'da Bir Kişi Araç İçerisinde Ölü Bulundu
Karaman'da Bir Kişi Araç İçerisinde Ölü Bulundu
BİFA Bisküvi Personeli Selim Topbaş Vefat Etti
BİFA Bisküvi Personeli Selim Topbaş Vefat Etti
Evcen'den Genel Merkez Eleştirisi:
Evcen'den Genel Merkez Eleştirisi: "AKP Siyasetçilerini Ağırlayanlara...
Covid Aşılarında Yeni Sonuç
Covid Aşılarında Yeni Sonuç
İzmir'de Tarihi Kırılma! Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP'den Ayrıldı
İzmir'de Tarihi Kırılma! Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay...
Avrupa haritayı yayımladı: Akdeniz ve Güney Ege en riskli bölge olarak yer aldı! Teyakkuz çağrısı yaptılar
Avrupa haritayı yayımladı: Akdeniz ve Güney Ege en riskli bölge olarak yer aldı! Teyakkuz çağrısı yaptılar

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman