• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
10:35
Karaman'da Feci Kaza: Belediye Temizlik İşçisi Hayatını Kaybetti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel
  3. "Haddinizi Aşmayın!"
Yerel
Yayınlanma: 26 Mart 2026 - 18:52
Güncelleme: 26 Mart 2026 - 19:04

"Haddinizi Aşmayın!"

TFF 2. Lig ekibimiz Karaman FK, Karacabey Belediyespor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili zehir zemberek bir açıklama yayımladı. Kulüp, TFF temsilcisinin medya sorumlusuna yönelik müdahalesini "hukuksuzluk" olarak nitelendirirken, maçtaki hakem kararlarının takımın kaderiyle oynadığını vurguladı.

Yerel
26 Mart 2026 - 18:52
Güncelleme: 26 Mart 2026 - 19:04
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karaman futbol Kulübü, 25 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynanan Karacabey Belediyespor müsabakasının ardından gündeme bomba gibi düşen bir açıklama paylaştı. Kulüp yönetimi, "Haddinizi Aşmayın!" başlığıyla yayımladığı açıklamada, karşılaşmada görevli TFF temsilcisinin yetki sınırlarını aşarak kulüp medya sorumlusunun telefon ve kamerasına el koymaya çalıştığını iddia etti.

 

Açıklamada, canlı yayının olmadığı maçta kulübün görüntü almasının TFF yetkilisi tarafından engellendiği ve medya sorumlusu Mehmet Akif Güngör’ün kişisel cihazlarının izinsiz şekilde kontrol edilmek istendiği belirtildi. Kulüp yönetimi bu durumu şu sözlerle eleştirdi:

Karaman FK’dan TFF Temsilcisine Sert Tepki:
HADDİNİZİ AŞMAYIN!

Karaman Futbol Kulübümüzün 25 Mart Çarşamba günü saat 16:00'da Karacabey Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada, Karaman şehrinin tek temsilcisi Karaman FK resmen ayaklar altına alınmıştır. Herhangi bir canlı yayının bulunmadığı karşılaşmada temsilci olarak görev yapan TFF yetkilisi, kulübümüzün görüntü almasının yasak olduğunu söyleyerek para cezası yazmak ile tehdit etmiş ve en son haddini aşarak medya sorumlumuz Mehmet Akif Güngör'ün cep telefonunu ve kamerasını izinsiz bir şekilde almaya çalışarak görüntü çekip çekmediğini kontrol etmeye çalışmıştır. Mevcut kanunlarda güvenlik güçlerinin dahi yazılı mahkeme emriyle telefonları incelediği bir dönemde bu şahsın böyle bir harekete kalkışması, kendisini ait olduğu TFF'den hatta kanunlardan daha yüce gördüğünü göstermektedir.

 

Canlı yayının olmadığı müsabakada yediğimiz golde ofsayt şüphesi bulunurken, maçın son dakikalarında çok net bir penaltı pozisyonumuz verilmeyerek küme düşme hattındaki takımımızın kaderiyle oynanmıştır. Fakat biz bu konu hakkında elimizde herhangi bir görüntü olmadığı için şikâyette bulunamamaktayız. Canlı yayın olmasa dahi, TFF yetkilisi tarafından görüntü almamız engellenmeseydi, müsabakanın hakemi hakkında suç duyurusunda bulunarak hakkımızı arayabilirdik.

Yaşananlar tek sefere mahsus değildir. Aylardır çıktığımız her müsabakada, hiçbir rakibimize bu uyarılar yapılmazken sadece kulübümüze, hatta medya sorumlumuza yönelik yapılan bu kısıtlama Türkiye Futbol Federasyonu'nun tarafsız ve eşitlik ilkesini çiğnemektedir.

Ürettiğimiz içeriklerle on milyonlarca insana ligimizi tanıtırken, böyle bir kısıtlamaya maruz kalmamız akıl alacak cinsten değildir. Tamamen kulübümüzün sahipsizliğinin farkında oldukları için egolarını tatmin etmek amacıyla kulübümüze karşı böyle bir üslup takınan TFF temsilcilerine bu son uyarımızdır;

Şehrimiz bizi sahipsiz bırakmış olabilir, fakat ülkemizde kanunlar hâlen geçerlidir. Bir daha kanun dışı bir harekette bulunduğunuz takdirde, tıpkı bu olayda yaptığımız gibi davranışlarınızı yargıya taşıyacağız. Yetkisi ve ünvanı ne olursa olsun, kimse Karaman Futbol Kulübü'nü küçük düşürecek bir davranışta bulunamaz!

Karaman FK’dan TFF Temsilcisine Sert Tepki:
Ayrıca yayıncı kuruluş için de bir çağrımız var; Bu zamana kadar gösterdiğiniz emek ve çabalar için çok teşekkür ederiz. Yaşadığımız bu olumsuzluklarda her zaman bize karşı anlayış gösterdiniz. Fakat TFF temsilcileri, bize karşı yaptıkları her kısıtlamada sizlerin arkasına sığınarak yayın hakları ihlali olduğunu söylemişlerdir. Lütfen en kısa sürede kulüp yetkililerinin görüntü almasının yayın hakları ihlali olmadığı konusunda resmî ve yazılı bir izin için çalışma beklemekteyiz. Zira sahada mücadele eden kendi futbolcularımızın görüntüsünü alamamak, bir kulüp adına oldukça komik bir durumdur.

Karaman Futbol Kulübü her ne kadar şehri tarafından yalnız bırakılmış olsa da, bu durum ezilmeye ve dışlanmaya müsait olduğumuzu göstermez. Her zaman kulübümüzün ve şehrimizin hakkını sonuna kadar arayacağımızı kamuoyuna tüm ciddiyetimizle bildiririz!

 

 

# KaramanFK# karaman haber# nesine2.lig# haber# futbol# karamanpostasi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman'da Hükümlülere Meslek Kapısı: Cezaevinde Fırın Açıldı
Karaman'da Hükümlülere Meslek Kapısı: Cezaevinde Fırın Açıldı
Halk Eğitim Merkezi Önünde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Halk Eğitim Merkezi Önünde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Uzman Jandarma Oğuzhan Paylan Hayatını Kaybetti
Uzman Jandarma Oğuzhan Paylan Hayatını Kaybetti
İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi'nde Yeni Dönem: Muhtar Recep Doğan Göreve Başladı
İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi'nde Yeni Dönem: Muhtar Recep Doğan Göreve Başladı
Son Haberler
Karaman'da Feci Kaza: Belediye Temizlik İşçisi Hayatını Kaybetti
Karaman'da Feci Kaza: Belediye Temizlik İşçisi Hayatını Kaybetti
Venezuela'da Peş Peşe İki Büyük Deprem: Can Kaybından Endişe Ediliyor
Venezuela'da Peş Peşe İki Büyük Deprem: Can Kaybından Endişe Ediliyor
Karaman'da 4 Günlük Festival Coşkusu Başlıyor
Karaman'da 4 Günlük Festival Coşkusu Başlıyor
TBMM'de Karaman Vurgusu: Osman Sağlam'dan 37. Yıl Konuşması
TBMM'de Karaman Vurgusu: Osman Sağlam'dan 37. Yıl Konuşması
Karaman Yaz Festivali İçin Geri Sayım: Ünlü Sanatçılar Sahne Alacak
Karaman Yaz Festivali İçin Geri Sayım: Ünlü Sanatçılar Sahne Alacak
PİRİ REİS ERKEK YURDU ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET
PİRİ REİS ERKEK YURDU ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman