• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
17:06
Karaman'da Torpil İddiaları Büyüyor: Bir Açıklamada Evcen'den!
16:54
Karaman'daki İşçi Alımında Torpil İddiaları Büyüyor: Yusuf Baştuğ'dan Sert Tepki
12:32
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Kadrolar İstifa Etti
08:16
Karaman FK Kritik Eşikte...
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İletişim Başkanı Altun: "İsrailli yetkililere kötü bir haberimiz var"
Gündem
Yayınlanma: 01 Nisan 2025 - 11:04

İletişim Başkanı Altun: "İsrailli yetkililere kötü bir haberimiz var"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrailli yetkililer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı iftira, baskı ve tehditlerle yıldırabileceklerini düşünüyorlarsa kendilerine kötü bir haberimiz var: Sayın Cumhurbaşkanımız, Filistin özgür olana kadar Filistin'in yanında olacaktır. İsrail hükümeti eğer politikalarının yanlış olduğunu haykırmamızı istemiyorsa, bunun çözümü çok basit: Soykırıma, kan dökmeye ve işgale bir an önce son versinler" dedi.

Gündem
01 Nisan 2025 - 11:04
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İletişim Başkanı Altun:
İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı İngilizce paylaşımda, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Altun, "İsrail hükümet yetkilileri, Siyonist zorbalığa ve iftiralara karşı cesur duruşu nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmayı bir alışkanlık haline getirdiler. Söz konusu kişiler, sayısız masum sivile yönelik akla hayale gelmeyen terör ve soykırım eylemlerinden dahi utanç duymuyor. İsrail Dışişleri Bakanı tarafından yapılan son açıklamaları esefle kınıyoruz. İğrenç 'hasbara'sını kendisine saklasın. Biz, korkmuyoruz ve onun gibi yalancılara karşı durmaktan da asla geri durmayacağız. İsrail'in propaganda makinesi, soykırım politikalarını eleştiren herkesi antisemitizmle suçluyor. Batılı medya kuruluşlarını, Filistin'deki etnik temizlik girişimlerine boyun eğmeleri ve rıza göstermeleri için korkutuyorlar. Bu çabaları belki bir yere kadar başarılı olabilir, ancak uluslararası kamuoyu hakikatin gayet farkındadır" dedi.

"TÜM DÜNYA SAVAŞ SUÇLARINA TANIKLIK ETMEKTE"

Filistin davasının sadece Filistinli kardeşlerinin meselesi olmadığını vurgulayan Altun, "İslam dünyası ve her kesimden vicdan sahibi insan, on yıllardır süren adaletsizliklere, işgale, etnik temizliğe, nüfussuzlaştırma ve soykırım politikalarına karşı büyük bir hassasiyet ve endişe taşımaktadır. Tüm dünya Netanyahu hükümeti tarafından işlenen savaş suçlarına tanıklık etmektedir. Buna karşılık Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tüm siyasi kariyeri boyunca mazlumların haklarını savunmuştur. Yalancılara, zalimlere, işgalcilere ve istilacılara korkusuzca meydan okumuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız, gelecek nesiller için adil ve barışçıl bir dünyaya dair sadece inanç besleyen değil aynı zamanda böylesi bir dünya inşa etmek adına durmaksızın mücadele eden bir liderdir. Cumhurbaşkanımız antisemitizm, ırkçılık, yabancı düşmanlığı ya da İslam düşmanlığı gibi nefretin her türlüsünü kınamaktan asla geri durmamıştır. Dünya üzerinde tüm bu konularda istikrarlı bir duruş sergilediğini iddia edebilecek çok az lider vardır. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle ve uğruna mücadele ettiği değerlerle gurur duyuyoruz. O bizlere, uzun vadede gerçek siyasi mirasın adalet için mücadele etmekten geçtiğini defalarca göstermiştir" ifadelerini kullandı.

"FİLİSTİN ÖZGÜR OLACAK"

Altun, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"İsrail'in, kendisinin liderliğine yönelik son söylemleri ve saldırıları bizim için bir onur nişanesidir. İsrailli yetkililer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı iftira, baskı ve tehditlerle yıldırabileceklerini düşünüyorlarsa kendilerine kötü bir haberimiz var: Sayın Cumhurbaşkanımız, Filistin özgür olana kadar Filistin'in yanında olacaktır. İsrail hükümeti eğer politikalarının yanlış olduğunu haykırmamızı istemiyorsa, bunun çözümü çok basit: Soykırıma, kan dökmeye ve işgale bir an önce son versinler. İsrail'in yaptığı adaletsizlikler ve işlediği savaş suçları, ne istikrarlı bir İsrail devleti için zemin hazırlayacak ne de Orta Doğu'nun istikrarlı, barışçıl ve müreffeh bir bölge olarak öne çıkmasına müsaade edecektir. İsrail hükümeti yetkililerine nefretlerini Sayın Cumhurbaşkanımıza yöneltmekten kaçınmalarını öneriyoruz. Kara propagandaları ve hakikat dışı söylemleri, sadece zafiyet içerisindeki zihinlere tesir edebilir; tüm siyasi kariyerini dünya çapında adalet ve barış için mücadele etmek üzerine inşa etmiş bir lidere değil! Bir kez daha tekrarlıyoruz: Biz, daima Filistin'in yanında olacağız. Filistin özgür olacak."

Kaynak: DHA

Çorum'da mangal ateşinden çıkan yangında bağ evi kullanılamaz hale geldi Ekrem İmamoğlu paylaşımı gündem oldu! Sosyal medyada yorum yağdı: "Tüm oyunu bozdunuz"

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman'da Torpil İddiaları Büyüyor: Bir Açıklamada Evcen'den!
Karaman'da Torpil İddiaları Büyüyor: Bir Açıklamada Evcen'den!
Karaman'daki İşçi Alımında Torpil İddiaları Büyüyor: Yusuf Baştuğ'dan Sert Tepki
Karaman'daki İşçi Alımında Torpil İddiaları Büyüyor: Yusuf Baştuğ'dan Sert Tepki
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Kadrolar İstifa Etti
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Kadrolar İstifa Etti
Vali Çiçekli Çifti
Vali Çiçekli Çifti "Paşa'mızı Kızından Dinliyoruz" Söyleyişine Katıldı
Son Haberler
Karaman'da Torpil İddiaları Büyüyor: Bir Açıklamada Evcen'den!
Karaman'da Torpil İddiaları Büyüyor: Bir Açıklamada Evcen'den!
Karaman'daki İşçi Alımında Torpil İddiaları Büyüyor: Yusuf Baştuğ'dan Sert Tepki
Karaman'daki İşçi Alımında Torpil İddiaları Büyüyor: Yusuf Baştuğ'dan...
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Kadrolar İstifa Etti
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Kadrolar İstifa Etti
Karaman FK Kritik Eşikte...
Karaman FK Kritik Eşikte...
Şahsenem  feat Murat joy
Şahsenem  feat Murat joy " İmkânsızım " Arabesk Mod teklisi ile...
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Sizlere çok güzel günleri müjdeliyorum"
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Sizlere çok güzel günleri müjdeliyorum"

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com