• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
11:54
ÖZEL EREĞLİ BİLGE HASTANESİ AÇILIYOR
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. ZAMAN DARALDI KARAMAN FK LİGDEN Mİ? ÇEKİLECEK
Spor
Yayınlanma: 10 Temmuz 2024 - 23:13
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 23:26

ZAMAN DARALDI KARAMAN FK LİGDEN Mİ? ÇEKİLECEK

Karaman Futbol Kulübünün eski onursal başkanı Mehmet Ali Han, özellikle Karamanlı iş adamlarına çağrı yaparak KaramanFK'ye sahip çıkılması vurgusu yaptı.

Spor
10 Temmuz 2024 - 23:13
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 23:26
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ZAMAN DARALDI KARAMAN FK LİGDEN Mİ? ÇEKİLECEK
Karaman Futbol Kulübünün sahipsiz bir şekilde orta da kalması her kesimi üzerken, takımın eski onursal başkanı Mehmet Ali Han'ı bir paylaşım yaparak hem üzüntüsünü dile getirdi hem de kamuoyuna bir çağrı yaparak herkesi taşın altına elini koymaya davet etti.

Mehmet Ali Han yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

Karaman Futbol Kulübü’nde 1,5 yıl boyunca onursal başkanlık yaptım. İlk sene, küme düşme tehlikesi yaşayan takımı ligde tutmayı başardık. İkinci sene ise, büyük emek ve maddi-manevi çabalarla ikinci lige çıkardık. Ancak, şu andaki durum beni derinden üzüyor.

Şu anda herkes egosunu bir kenara bırakıp sadece Karaman Futbol Kulübü’nü düşünerek hareket etmeli. Maalesef, kulübün bugünlere geleceğini önceden görmüştüm. Bu nedenle, kulübün belirli bir gelire ulaşması için çeşitli çabalar sarf ettim. Güneş paneli, tesis ve diğer projeler gibi altyapı yatırımları önerdim. Bunları defalarca dile getirdim. Bu kulüp için gözyaşları döküp büyük miktarda paralar harcadık. Hepsi Karaman’ımız için helali hoş olsun.

Biz Karaman’da iş yapan iş adamları kadar zengin değiliz ama paylaşmasını biliyoruz. Götüreceğimiz hiçbir şey yok, amacımız sadece memleketimiz. Eğer acilen el atılmazsa, kulüp kaybolacak ve bütün emekler boşa gidecek. Halbuki Karaman halkı futbolu sevmişti; çocuklarımız, annelerimiz, babalarımız bu sporu benimsemişti. 160.000 nüfuslu bir şehir düşünün, Türkiye’nin sanayisinde önde gelen şirketlerin yer aldığı bir şehir. Maalesef, bu şirketlerin hiçbiri kulübe destek olmuyor, bu çok üzücü.

Herkes, sponsorluk karşılığı, reklam karşılığı veya kombine bilet alarak gücü yettiği kadar destek olmalıdır. Miktarlar net olmalıdır. Her zaman olduğu gibi, küçük esnafımız ve seyircilerimiz elini taşın altına koyuyor ama Karaman’dan büyük para kazanan büyük şirketlerimiz hiçbir destek vermiyor.

Zaman çok daraldı. Ne olur, gerçekten herkes üzerine düşeni yapsın. Bu kulübe yazık etmeyelim, bu kulübü seven insanları üzmeyelim, bu güzelim stadyumu çürümeye terk etmeyelim. Eğer bu yapılmazsa, herkes sorumludur. Bunu herkes iyi bilmeli; tarih bu insanları yazacaktır.

Mehmet Ali  Han

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Şahin Doğaner
2 yıl önce

İşleri güçleri eleştiri olan kişiler sizleri yerden yere vurdular sonucun bu olacağı belliydi sizlerin umudunu kıran sizlerin heyecanını öldüren kişiler şimdi kime saldıracaklar merak ediyorum. Karaman'da bir babayiğit çıkmıştı belediyemiz ve bir takım insanlar tarafından küstütürüldü.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
68 Aksarayspor'dan Kazım Nas Hamlesi
68 Aksarayspor'dan Kazım Nas Hamlesi
Trabzonspor, Türkiye'ye gol atan Avustralyalı forvetin peşinde
Trabzonspor, Türkiye'ye gol atan Avustralyalı forvetin peşinde
Dünya Kupası grup aşamasında 215 gol sesi çıktı
Dünya Kupası grup aşamasında 215 gol sesi çıktı
Trump Birakacak Demişti,İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti!
Trump Birakacak Demişti,İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti!
Son Haberler
ÖZEL EREĞLİ BİLGE HASTANESİ AÇILIYOR
ÖZEL EREĞLİ BİLGE HASTANESİ AÇILIYOR
85 Yaşındaki Öz Annesini Sopayla Feci Şekilde Döverek Ağır Yaraladı
85 Yaşındaki Öz Annesini Sopayla Feci Şekilde Döverek Ağır Yaraladı
Ceritli Kalıp Ustası Talat Bilir Hayatını Kaybetti
Ceritli Kalıp Ustası Talat Bilir Hayatını Kaybetti
Karaman'da Emniyetten 1 Haftalık Bilanço: 19 Aranan Yakalandı, 26 Kişi Tutuklandı!
Karaman'da Emniyetten 1 Haftalık Bilanço: 19 Aranan Yakalandı, 26 Kişi...
Karaman Hastanesi'nin MR Sorumlusu Nevzat Dünyaevine Girdi
Karaman Hastanesi'nin MR Sorumlusu Nevzat Dünyaevine Girdi
TFF 2. Lig 2024-2028 Eylem Planı Toplantısı, Riva'da gerçekleşti
TFF 2. Lig 2024-2028 Eylem Planı Toplantısı, Riva'da gerçekleşti

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman