• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
17:48
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Manavgat Belediyesi Emekli Kahvesi açıldı
Genel
Yayınlanma: 21 Eylül 2024 - 11:30
Güncelleme: 21 Eylül 2024 - 11:40

Manavgat Belediyesi Emekli Kahvesi açıldı

Manavgat Belediyesi, vatandaşlara yönelik yeni bir sosyal alanı daha hayata geçirdi.

Genel
21 Eylül 2024 - 11:30
Güncelleme: 21 Eylül 2024 - 11:40
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Manavgat Belediyesi Emekli Kahvesi açıldı
Manavgat Belediyesi, vatandaşlara yönelik yeni bir sosyal alanı daha hayata geçirdi.

Manavgat Belediyesi Emekli Kahvesi, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1001 Sokak ırmak kıyısında büyük bir coşkuyla açıldı. Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emekli Kahvesi'nin açılışı için düzenlenen tören, renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar, kahvehanenin iç ve dış mekanlarını gezme fırsatı buldular. Emekli Kahvesi, modern tasarımı ve ferah atmosferiyle dikkat çekiyor. İç mekan, rahat oturma grupları ve sosyal etkinlikler için uygun alanlarla donatılmış durumda. Ayrıca, geniş bir bahçe düzenlemesi de bulunuyor; burada emekliler, doğayla iç içe zaman geçirebilecekler.

Törenin ardından, açılışa katılan vatandaşlar kahvehanede sunulan çeşitli ikramların tadına baktı ve keyifli vakit geçirdi. Emekliler, bu Emekli Kahvesi'nin açılmasından duymuş oldukları memnuniyeti dile getirdiler. "Burada vakit geçirmek çok keyifli olacak. Hem arkadaşlarımla buluşup sohbet edeceğim hem de yeni şeyler öğrenme fırsatı bulacağım" diyen bir emekli, duygularını ifade etti.

"Manavgat'ı layık olduğu yere getirene kadar gece gündüz çalışacağız"

Açılış töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, projenin önemine ve amaçlarına vurgu yaptı. Başkan Kara, "Göreve geldiğimiz günden beri insanların nefes alacağı yerler oluşturmaya çalışıyoruz. Emekli Kahvesi de verdiğimiz sözlerden bir tanesiydi. İnsanların sohbet etmesi, oyun oynaması, sayı sayması gerekiyor ki içeri kapatılıp erken bunamasın. Mesleğimi yaparken de şunu söylüyordum: 'Sakın ha oyun oynamayı bırakmayın, sakın konuşmayı bırakmayın çünkü eve kapatılırsanız erken bunarsınız.' Emekli Kahvesi'nin açılma nedenlerinden bir tanesi bu. Bir tanesi de kırsaldan ya da şehir içinden gelen insanlarımız ekonomik krizden dolayı çay içmekte, yemek yemekte zorlanıyorlar. Bütün insanlarımızın bir araya gelip, sohbet edebildiği alanlar oluşturmamız gerekiyor. Toplu olarak bir arada bulanabileceğimiz yerler, sorunlarımıza dayanışma gösterebildiğimiz yerler olmalıdır. Manavgat'ın tamamını dijitalleştirmek gibi bir amacımız var. Akıllı bir Manavgat olsun istiyoruz, akıllı bir kent diyoruz. Manavgat'ın her sokağını dijital bir sisteme dahil edeceğiz. Bu teknoloji çağında teknolojiyi yakalayabilirsek Manavgat'a bir çıta atlatabiliriz. İlk kent lokantamızı 10-15 gün içerisinde açacağız. Emekçilerimiz gece gündüz çalışıyor, önümüzdeki hafta içi Tazı Kanyonu'nun açılışını yapacağız. Manavgat'ı layık olduğu yere getirene kadar, Manavgatlıların hepsinin yüzü gülene kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AYNI OYUNUN BAĞIMLISI ÇIKTILAR VE BU OYUNU 5 YAŞINDA ÇOCUKLAR OYNUYOR!!
AYNI OYUNUN BAĞIMLISI ÇIKTILAR VE BU OYUNU 5 YAŞINDA ÇOCUKLAR OYNUYOR!!
Fiyatlar 35 TL Sınırına Dayanacak
Fiyatlar 35 TL Sınırına Dayanacak
Yüksek faturaya karşı yapmanız gereken ayarlar
Yüksek faturaya karşı yapmanız gereken ayarlar
Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda: Rakipler ve fikstür belli oldu
Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda: Rakipler ve fikstür belli oldu
Son Haberler
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Bayram Sevincini Hastaneye Taşıdılar: Çocuklara Moral Ziyareti
Bayram Sevincini Hastaneye Taşıdılar: Çocuklara Moral Ziyareti
Karaman Ak Parti İl Başkanı Öztürk'ten 23 Nisan'a Anlamlı Mesaj
Karaman Ak Parti İl Başkanı Öztürk'ten 23 Nisan'a Anlamlı Mesaj
23 Nisan'da Karaman CHP Teşkilatından Slogan Yok, Mesaj Net: 'Çocuklar Güvende Olsun!'
23 Nisan'da Karaman CHP Teşkilatından Slogan Yok, Mesaj Net: 'Çocuklar...
Karaman'da 23 Nisan coşkusu
Karaman'da 23 Nisan coşkusu
Kütahya'da Kamu Spor Oyunları Turnuvası sona erdi
Kütahya'da Kamu Spor Oyunları Turnuvası sona erdi

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman