• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
08:16
Karaman FK Kritik Eşikte...
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel'den Bahçeli'ye Tam Destek
Politika
Yayınlanma: 23 Ekim 2024 - 14:16
Güncelleme: 23 Ekim 2024 - 14:25

MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel'den Bahçeli'ye Tam Destek

MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel’den Bahçeli'ye güçlü destek: “Türk milleti ilerleyen zamanlarda bu hareketin ve liderinin kararlarını ve hamlelerini daha iyi anlayacak ve saygı duyacaktır."

Politika
23 Ekim 2024 - 14:16
Güncelleme: 23 Ekim 2024 - 14:25
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel'den Bahçeli'ye Tam Destek
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan'a yönelik "TBMM'de konuşsun, terörün sona erdiğini ilan etsin" açıklamaları, Karaman'da büyük yankı uyandırdı. Bahçeli'nin bu çıkışı çeşitli çevrelerden eleştiriler alırken, mhp Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel, Bahçeli’ye olan desteğini ifade eden güçlü bir açıklama yaparak bu eleştirilere karşı sert bir duruş sergiledi.
Gözel yaptığı açıklamada, Bahçeli'nin her zaman olduğu gibi haklı çıkacağını belirtti ve şunları söyledi: "Kim ne derse desin, ne yazarsa yazsın, ne yaparsa yapsın, zaman yine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri kıymetli büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli'yi dediklerinde, yazdıklarında ve yaptıklarında haklı çıkaracaktır. Zaman tekerrürlere gebedir. Türk milleti ilerleyen zamanlarda bu hareketin ve liderinin kararlarını ve hamlelerini daha iyi anlayacak ve saygı duyacaktır."
Mustafa Gözel, MHP'nin terör örgütlerine ve terörden beslenenlere karşı her zaman net bir duruş sergilediğini vurguladı. Gözel, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin terör örgütlerine, terör liderlerine ve terörden beslenenlere karşı duruşu ve mücadelesi bellidir. Ülkenin ve milletin çıkarları için her daim elini, gövdesini taşın altına koymaktan çekinmeyen bu Hareket ve Lideri yapılan açıklamayı idrak etmeksizin yapılan yakıştırmalar haksızlıktan öte değildir" dedi.

 

DEĞERLERE SAYGIMIZ SONSUZDUR

Gözel ayrıca, MHP’nin milli duruşunun ve vatan sevgisinin sorgulanamayacağını belirterek, " ‘Şehitlerim, gazilerim ve başbuğumuz emin olsun ki’ diyerek  sokaklara dökülen ocağımızın çocukları dün nasılsa yarın yine Öcalan’la ilgili bildikleri sloganları atmaya devam edeceklerdir. Gazilerimiz, şehitlerimiz ve geride kalan aileleri, bu vatan için her türlü fedakarlığı yapanlar bizim başımızın tacıdır ve bu değerlere saygımız sonsuzdur" ifadelerini kullandı.

 

SÜREÇ İYİ ANLAŞILMALIDIR

Bahçeli’nin açıklamalarını manipüle ederek farklı anlamlar yüklemeye çalışanlara da tepki gösteren Gözel, sürecin doğru anlaşılması gerektiğini söyledi. "Süreç iyi anlaşılmalıdır ki yapılmak istenilen ve varılmak istenilen manipüle edilmektedir" diyen Gözel, MHP’nin kararlı duruşunu savundu.

MHP’NİN MİLLİ DURUŞUNU HATIRLATTI

Son olarak Gözel, Karaman halkına çağrıda bulunarak MHP'nin milli duruşunu hatırlattı: "Kıymetli hemşerilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderine bakarken 55 yıllık mazimizi ve milli duruşumuzu gözlerinin önüne getirmelerini, bu şekilde değerlendirmelerini arzu ederiz."
Bu açıklama, Karaman'da Bahçeli’ye yönelik eleştirilerin karşısında MHP teşkilatının liderine olan güçlü bağlılığını ve terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Gözel’in vurguladığı üzere, MHP’nin tarihi duruşu, eleştirilere karşı dimdik ayakta duruyor.

 

# mhp# Devlet Bahçeli# öcalan# karamanpostası# karaman haber
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Mustafa köpüklü
6 ay önce

Aşağılık mahluklar

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti
MHP Karaman İl Başkanı Mustafa Gözel Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti
Vali Önder Bakan'dan Taşova'nın örnek muhtarının mahallesine gezi
Vali Önder Bakan'dan Taşova'nın örnek muhtarının mahallesine gezi
CHP Genel Başkanı Özel'den tutuklanan belediye başkanına destek mitingi
CHP Genel Başkanı Özel'den tutuklanan belediye başkanına destek mitingi
Emine Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanının eşi Marie Khone Fay ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanının eşi Marie Khone Fay ile bir araya geldi
Son Haberler
Karaman FK Kritik Eşikte...
Karaman FK Kritik Eşikte...
Şahsenem  feat Murat joy
Şahsenem  feat Murat joy " İmkânsızım " Arabesk Mod teklisi ile...
Vali Çiçekli Çifti
Vali Çiçekli Çifti "Paşa'mızı Kızından Dinliyoruz" Söyleyişine...
Han:
Han: "Sahipsiz Karaman Olmaz!"
Mali Müşavir Abit Çoban'ın 32 Yaşındaki Kızı Hayatını Kaybetti
Mali Müşavir Abit Çoban'ın 32 Yaşındaki Kızı Hayatını Kaybetti
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ'dan Devlet Bahçeli'yeTepki
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ'dan Devlet Bahçeli'yeTepki

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com