• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
19:02
Tiryakilere Kötü Haber: Sigaraya Zam Yapıldı
16:24
12 Haziran Okullar Tatil mi?
14:42
Vali Çiçek, Çevre Haftası Dolayısıyla İl Müdürü Somuncu ve Heyetini Kabul Etti
14:31
Yusuf Baştuğ'dan TMO Fiyatlarına Tepki: "Çiftçinin Kaybettiği Yerde Türkiye Kazanamaz"
11:57
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan Tepki Gösterdi: "Böyle Tarım Politikası Olmaz"
10:48
Akaryakıtta İndirim 1 Gün Sürdü: Bu Gece Çifte Zam Geliyor
10:10
Karaman'da Eğitim ve Kültür Bir Arada: Festival Tadında Bir Hafta
07:59
Karaman Sağlıkta Çağ Atlıyor! Ek Hastane Binasında Sona Doğru
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Mustafa Gürsel: "Üzerimize düşeni yapamadık"
Spor
Yayınlanma: 11 Mayıs 2024 - 19:34
Güncelleme: 11 Mayıs 2024 - 22:50

Mustafa Gürsel: "Üzerimize düşeni yapamadık"

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor mağlubiyeti sonrası "Üzerimize düşeni yapamadık" dedi.

Spor
11 Mayıs 2024 - 19:34
Güncelleme: 11 Mayıs 2024 - 22:50
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mustafa Gürsel: "Üzerimize düşeni yapamadık"
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor mağlubiyeti sonrası "Üzerimize düşeni yapamadık" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Kocaelispor, sahasında Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu. Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "İstediğimiz gibi maç oynamadık. Başından sonuna kadar istediğimiz mücadeleyi yansıtamadık, istediğimiz pozisyonlara da giremedik. Bodrum maçından sonra başlayan hastalıklara mı şey yapalım, ama bunlar mazerete değil. Akşam 12-13 oyuncumuz serum yedi. Üzerimize düşeni yapamadık. Sahada istediğimiz ölçüde fiziksel tepkiyi veremedik ama bu oradan geldikten sonra oyuncuların kaptığı virüsten dolayı olabilir. Lig bitti. Bundan sonraki süreç de play-off" dedi.

"Düşüncemiz play-off, rakibimiz Çorumspor"

Tribünlerin istifa çağrısı ve kendisine yönelik argo tezahüratlara verdiği tepkiyle ilgili olarak Mustafa Gürsel, "Orada yaşanan, istemediğimiz bazı olaylar oldu. Tabii ki bu maç onlar için de, bizim için de çok önemliydi. Onların da üzüntüsünü alıyoruz. Onlar üzgün olduğunda tepki vermesi normal. Bunu da anlıyoruz. Düşüncemiz şu an play-off. Kafamızı toplayalım. Rakibimiz Çorumspor. Direkt final oynamayı çok istiyorduk. Bunu başaramadık. Sonraki süreçte başarmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Hiç tepki vermemiştim ama en hassas olduğum noktada tepkisiz kalamazdım"

Gürsel sözlerine şöyle devam etti: "Bu zamana kadar hiç tepki vermedim. Gerçek Kocaelispor taraftarını ayırıyorum ama geldiğimden beri arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar. İnsan hassas olduğu noktada; insanın ölmüş annesine küfür edilmesi, kabul edilemez. Tepki normal ama bir noktada da artık her şeyi kabul edemeyiz. Bu kadar da değil. Böyle bir şey de ilk defa yaşıyorum, geldiğim günden beri. Tepkim o küfrü edenlere. Gerçek Kocaelispor taraftarına tepkim olmadı. Camiaya değil, küfür edenlere tepki gösterdim. Tepki vermezsek o noktada, bizde bir sorun var. Oyun içindeki her şeye eyvallah. Saygı duyuyoruz. Ama o noktada o söz ağır kaçtı. Yanlış olduğunu belirtmek için döndüm. Olmaması gerektiğini söyledim. Kime olursa olsun bunun her zaman karşısında dururum."

"5 takım kadar şansımız var. Ayağa kalkmamız lazım"

İlk 30 dakika şut olmamasıyla ilgili, "Fiziksel olarak istediğimiz şeyi sahada ortaya koyamadık. Akşam 12 oyuncu serum aldı. Bunlar yaşanan şeyler. Hafta içi Burak hiç idman yapmadı. Emir dün katılmadı, Atila ile birlikte hastaneye gidip serum aldılar. Hiçbirimizin istediği bir hafta oldu. Biz bu değiliz. Bu kadar değildi bu takım. Bu bir hafta yaşadıklarımız bizi de memnun etmedi. Oyuncuları en azından sağlık açısından iyi olarak sahaya çıkarmaya çalıştık. Son iki gün idmana çıkmayan oyuncularımız da oldu. Bir an önce ayağa kalkmamız lazım. Bir şeye üzüldük, ettik. Bu akşam da üzüleceğiz ama yarın sabah işimize bakacağız. Önceki maça çok takılı kalırsak bu işi yapamayız, oyuncular da yapamaz. Bu zorluklardan da çıkmamız lazım. Ekibimizle ve yönetimimizle konuşup ne gerekiyorsa yapacağız. 5 takım kadar bizim de şansımız var. Bu şansı kimse bırakmak istemez. Devam ettireceğiz" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamasında Dikkat Çeken Detay
Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamasında Dikkat Çeken Detay
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in başlangıç tarihi belli oldu
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in başlangıç tarihi belli oldu
Galatasaray Şampiyon....
Galatasaray Şampiyon....
Fenerbahçe'de Büyük Geri Dönüş: Aziz Yıldırım Başkanlığa Aday
Fenerbahçe'de Büyük Geri Dönüş: Aziz Yıldırım Başkanlığa Aday
Son Haberler
Tiryakilere Kötü Haber: Sigaraya Zam Yapıldı
Tiryakilere Kötü Haber: Sigaraya Zam Yapıldı
12 Haziran Okullar Tatil mi?
12 Haziran Okullar Tatil mi?
Vali Çiçek, Çevre Haftası Dolayısıyla İl Müdürü Somuncu ve Heyetini Kabul Etti
Vali Çiçek, Çevre Haftası Dolayısıyla İl Müdürü Somuncu ve Heyetini...
Yusuf Baştuğ'dan TMO Fiyatlarına Tepki:
Yusuf Baştuğ'dan TMO Fiyatlarına Tepki: "Çiftçinin Kaybettiği Yerde...
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan Tepki Gösterdi:
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan Tepki Gösterdi: "Böyle Tarım Politikası...
Bingöl'de hafif ticari araç levhaya çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de hafif ticari araç levhaya çarptı: 3 yaralı

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman