• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Vefat Edenler
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
17:48
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Bu dünyada adaletten kaçtı ama ilahi adaletten kaçması mümkün değil"
Politika
Yayınlanma: 21 Ekim 2024 - 17:17
Güncelleme: 21 Ekim 2024 - 19:30

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Bu dünyada adaletten kaçtı ama ilahi adaletten kaçması mümkün değil"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aydın Sivil Toplum Buluşması toplantısında yaptığı konuşmada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili olarak, "İstedik ki buraya gelsin ve yaptıklarının hesabını Türk yargı sistemi önünde adalet önünde versin, ömür boyu hapislerde çürüsün. Bu dünyada belki adaletten kaçtı, öyle inanıyoruz ki öte tarafta bu kadar ağır suçların karşısında ilahi adaletten kaçması mümkün değildir" açıklamasında

Politika
21 Ekim 2024 - 17:17
Güncelleme: 21 Ekim 2024 - 19:30
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Bu dünyada adaletten kaçtı ama ilahi adaletten kaçması mümkün değil"
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aydın Sivil Toplum Buluşması toplantısında yaptığı konuşmada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili olarak, "İstedik ki buraya gelsin ve yaptıklarının hesabını Türk yargı sistemi önünde adalet önünde versin, ömür boyu hapislerde çürüsün. Bu dünyada belki adaletten kaçtı, öyle inanıyoruz ki öte tarafta bu kadar ağır suçların karşısında ilahi adaletten kaçması mümkün değildir" açıklamasında bulundu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yıl Açılış programı için Aydın'a gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Aydın Valiliği sonrası Aydın Ticaret Odası Konferans Salonu'nda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

"İlahi adaletten kaçması mümkün değil"

Toplantıda konuşan TBMM Başkanı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi ile ilgili konuşmasına başlayıp, "Sözlerim hemen başında bugün almış olduğumuz bir haberle ilgili olarak fikirlerimizi paylaşmak istedik. Türkiye'ye ağır bedeller ödettirmiş, Manevi ve maddi bakımdan bu milletin geniş kitlelerini yıllarca sömürmüş, devletin içerisinde zehirli bir sarmaşık gibi dolaşarak devletin içerisine sirayet etmiş ve en son 15 Temmuz Darbe teşebbüsünde 252 masum vatandaşımızın şehadetine vesile olan bir kalkışma ile devleti yabancılara teslim etmek için harekete geçmiş olan kirli bir örgütün kirli sözde liderinin bugün öldü haberini aldık. FETÖ elebaşı belki kendisini kullanan, kendisini koruyan, kendisini bir maşa gibi bu millete karşı kullanan, bir hançer gibi arkamızdan saplayan ellere teslim olmuş ve oralarda hayattan kopmuştur. İsterdik ki bu memlekete gelsin, getirilsin. Defalarca dosyaları verilmesine rağmen kendilerini koruyan kollayanlar bir istihbarat örgütü gibi kullananlar, tabii ki böyle bir maşayı vermek istemediler ve orada gitti. İstedik ki buraya gelsin ve yaptıklarının hesabını Türk yargı sistemi önünde adalet önünde versin, ömür boyu hapislerde çürüsün. Bu dünyada belki adaletten kaçtı, öyle inanıyoruz ki öte tarafta bu kadar ağı suçların karşısında ilahi adaletten kaçması mümkün değildir. Bu dünyada adalet tecelli etseydi, ömür boyu hapislerde zindanlarda kalacaktı. Öbür tarafta ise öyle inanıyorum ki sonsuza kadar ateşler içerisinde azap içerisinde olacaktır. Yaptıklarından duyacağı pişmanlıkların hiç birisin de faydası olmayacaktır" dedi.

"Türkiye mücadelesini sürdürecek"

Kurtulmuş FETÖ ile mücadelenin devam edeceğini ifade ederek, "Bu FETÖ örgütü liderini öldü gitti diye bakmayın. Hala birçok yerde var olduğu tahmin edilen, karda yürüyüp ayak izlerini belli etmeyen çok sayıda insan olabilir. Bunlarla mücadele etmek sadece şahıslarla mücadele değil, bu zihniyetle Türkiye düşmanlığıyla, vatan ve millet düşmanlığı ile mücadeledir. Bu mücadeleyi Türk devleti sonuna kadar yapacak, FETÖ ve benzeri bütün örgütlenmelerin hakkından gelecektir" açıklamasında bulundu.

"STK'lar Türkiye'de değer verdiğimiz milli bir yapıdır"

"Bizim siyasetimizin önemli bir bölümünü de STK'larımız oluşturuyor" diyerek sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahseden Kurtulmuş, "Sivil Toplum Kuruluşlarımız toplumsal bir yapının çok ötesinde gerçekten Türkiye'de değer verdiğimiz milli bir yapıdır. Ülkemizle ve dünyayla birlikte hareket eden gönüllülük esasına göre bir araya gelmiş, mücadele eden Türk toplumuna destek olan gönüllü kuruluşlarımızdır. STK'larımızı siyasi hayatımız boyunca hep önemsedik, gittiğimiz her yerde onların görüşleri ile bir şekilde karşılaşmak için zemin hazırlamayı önemli gördük. Bugün buradaki toplantının fevkalade önemli olduğunu, buradan çıkacak olan güzel fikirlerin de Aydın ilimizin daha da ileriye gitmesi için yardımcı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı soru cevap bölümü ile devam etti.


İHA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Vekil Ünver
Vekil Ünver "Nice han, nice sultan / Tahtı bıraktı geçti,sizde geçeceksiniz"
Dijital Hizmet Vergisine 'ABD Rüzgarı' Dokunuşu: Teknoloji Şirketleri Rahat Bir Nefes Alıyor!
Dijital Hizmet Vergisine 'ABD Rüzgarı' Dokunuşu: Teknoloji Şirketleri Rahat Bir Nefes Alıyor!
Erhan Adem Karaman'da Konuştu
Erhan Adem Karaman'da Konuştu "2026 Yılında Seçim Olmalı"
KARAMAN MHP TEŞKİLATI
KARAMAN MHP TEŞKİLATI "DERDİN DERDİMİZ"
Son Haberler
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Karaman Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Başladı
Bayram Sevincini Hastaneye Taşıdılar: Çocuklara Moral Ziyareti
Bayram Sevincini Hastaneye Taşıdılar: Çocuklara Moral Ziyareti
Karaman Ak Parti İl Başkanı Öztürk'ten 23 Nisan'a Anlamlı Mesaj
Karaman Ak Parti İl Başkanı Öztürk'ten 23 Nisan'a Anlamlı Mesaj
23 Nisan'da Karaman CHP Teşkilatından Slogan Yok, Mesaj Net: 'Çocuklar Güvende Olsun!'
23 Nisan'da Karaman CHP Teşkilatından Slogan Yok, Mesaj Net: 'Çocuklar...
Karaman'da 23 Nisan coşkusu
Karaman'da 23 Nisan coşkusu
'Çocuklar Depoda' buluşuyor
'Çocuklar Depoda' buluşuyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Karaman Postası Karaman Haber | logoki

Yazılım: Tumeva Bilişim

Sponsorlu bağlantılar; www.karamanguncel.com Karaman Haber Karaman